Main menu

Search
Login
Signup
Sponsored Links
Announcements
<< Previous thread | Next thread >>   
X-Firefox 8.0.1 [rev4] not jump list(task) on windows 7. thanks.

Author Post
dlusera
Wed 07 Dec 2011 - 08:40
online
Registered Member #39104
Joined: Fri 09 Jul 2010 - 12:38
Posts: 37

Recent, update to windows 7 sp1, then try X-Firefox 8.0.1 [rev4] and pinup the X-firefox, but not show jump list(task) on windows 7.
I try install version firefox 8.01, that ok, has a jump list(task).

I test other portable software such as ccleaner , opera usb portable all support jump list(task) on windows 7.

I hope X-firefox can fix this bugs. also, other support jump list software too, I think all X-sofftware can't support jump list.

Hope fix and update. thanks. many user need jump list on portable.

sorry, my bad english.
Back to top
ZioZione
Wed 07 Dec 2011 - 10:55
online

Registered Member #74
Joined: Sun 21 Jan 2007 - 11:31
Location: Tradate (VA)
Posts: 3821
Hi dlusera,
I don't know if I correctly understand your problem, but I use daily X-Firefox 8.0 and it supports without problems jump lists, as you can see in the attached picture.
Can you explain in more details what you do and what you get (i.e. some screenshot)?
Best Regards
ZioZione


Back to top
dlusera
Wed 07 Dec 2011 - 13:06
online
Registered Member #39104
Joined: Fri 09 Jul 2010 - 12:38
Posts: 37
I test 8.0 is ok. but 8.0.1 can't , are you test this version ? thanks.

My screen here:
-Link-

[ Edited Wed 07 Dec 2011 - 13:21 ]
Back to top
ZioZione
Thu 08 Dec 2011 - 13:49
online

Registered Member #74
Joined: Sun 21 Jan 2007 - 11:31
Location: Tradate (VA)
Posts: 3821
Hi dlusera,
I tested X-FF 8.0.1 in a separate folder from 8.0 (i.e. I don't updated 8.0 to 8.0.1, but tested from scratch 8.0.1, as, I think, you have done).
8.0 manages very well the jump list, while, at first sight, 8.0.1 don't.
But, after some testing (and runs), I noted that also for X-FF 8.0.1 the jump list is populated and visible.
So, I think that you need some time to populate the jump list cache, but it should finally work as expected.
Hope this helps.
Best Regards
ZioZione
Back to top
dlusera
Fri 09 Dec 2011 - 08:57
online
Registered Member #39104
Joined: Fri 09 Jul 2010 - 12:38
Posts: 37
OK. I try first. thanks support.
Back to top
dlusera
Sat 10 Dec 2011 - 12:57
online
Registered Member #39104
Joined: Fri 09 Jul 2010 - 12:38
Posts: 37
Thanks ok, now. need re-start 3 time.
Back to top

Moderators: Danix, Taf, Rcs, Energy, zandet2, ZioZione, Admin, LordJim60

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System